Markalar

Oleg Cassini

  1. Home
  2. »
  3. MODA
  4. »
  5. Abiye ve Haute Couture
  6. »
  7. Oleg Cassini
Genel
Adres:
Bağdat Cad. No:346 Yaprak Apt. D:2 Erenköy / Kadıköy, İstanbul, Türkiye
Açıklama:

OLEG CASSINI KİMDİR?

ABD eski Başkanı John F Kennedy’nin eşi Jacqueline Kennedy’nin eşsiz ve unutulmayan stilinin mimarı; Grace Kelly ve Marilyn Monroe gibi zamansız starların; Renee Zellweger ve Taylor Swift gibi günümüz yıldızlarının vazgeçilmez tasarımcısı OLEG CASSINI...

Oleg Cassini Kimdir?

Modaya olan tutkusunu tasarımcı olan annesinden alan Oleg Cassini 1940 ve 1950'li yıllarda Hollywood film stüdyolarında tasarımcı olarak çalışmış; Marilyn Monroe, Natalie Wood, Grace Kelly ve Gene Tierney gibi efsanevi Hollywood starlarını giydirmiştir.

Oleg Cassini Tasarimlari

Monako Prensesi Grace Kelly, zarafeti ve stiliyle herkesi büyüleyen, gerçek bir stardı. Evlenmeden önce büyük aşk yaşadığı tasarımcı Oleg Cassini, Kelly için hazırladığı kıyafetlerle onu stil ikonluğuna taşıdı.

Grace Kelly

1960 yılında, Jacqueline Kennedy tarafından Beyaz Saray’ın resmi tasarımcısı olarak atanmıştır. Amerikan tarihinin en ünlü First Lady’sinin imajını yaratan Cassini’nin tasarımları çok kısa bir sürede tüm dünya kadınları tarafından takip edilerek dünya modasına yeni bir yön vermiştir.

Oleg Cassini Tasarimlari

Günümüzde Oleg Cassini; Rene Zellweger, Taylor Swift gibi ünlü Hollywood starlarının kırmızı halıda yürürlerken tercih ettikleri bir marka haline gelmiştir.

VIOLA CHAN KİMDİR?

Viola Chan, günümüzün kozmopolit kadınları için tasarladığı nefes kesen gelinlik, gece kıyafeti ve jean koleksiyonlarıyla modayı yeni bir seviyeye taşıyor...

Henüz 13 yaşındayken modaya olan yeteneği ile dikkat çeken Viola Chan eğitimini İngiltere’de tamamladı. 17 yaşında, Oxford idaresi tarafından Tekstil ve Sanat dalında en yüksek dereceye layık görüldü ve “University of the Arts London” da eğitim görmesi için koşulsuz teklif aldı . İlerleyen dönemlerde Viola Chan’in sıradışı sanat ve tasarım yeteneği onu Hollywood’a ve efsanevi tasarımcı Oleg Cassini’ye götürdü.

“Jackie Kennedy ve Marilyn Monroe gibi birçok kişiyi giydirmiş olan Oleg Cassini ile çalışmak benim için bir hayalin gerçekleşmesiydi. Oleg bana fark edilmeyi kaçınılmaz kılan güzel ve göz alıcı kıyafetlerle kadınları giydirmeyi öğretti.” diyor Viola Chan.

Viola Chan

Viola Chan özel tasarım gece kıyafetlerine olan yeteneği sayesinde Miss America töreninde hem tasarımcı hem de jüri olarak yerini aldı. Zaman içerisinde pırıltılı elbiseler yaratmak onun için vazgeçilmez hale geldi.

Bugünlerde Viola Chan, Oleg Cassini’nin zamansız ve ölümsüz zerafetini tasarımları ile günümüze taşıyor. Koleksiyonlarında Doğu’nun nabzıyla harmanlanan Batı modasının benzersiz ahengini ortaya koyuyor.

HAKKIMIZDA

Oleg Cassini yarım asırlık bir Amerikan markasıdır. Gelinlik ve abiyede Amerika’nın bir numaralı markası olup koleksiyonları tüm dünyada 400’den fazla mağazada satılmaktadır.

Oleg Cassini Türkiye’de ilk mağazasını Kasım 2010 yılında Forum İstanbul’da açmıştır. Şu an İstanbul'da Forum İstanbul, Mall of İstanbul, Marmara Forum, Bağdat Caddesi ve Cevahir Alışveriş merkezinde, Ankara'da Armada Alışveriş merkezinde ve Bursa'da Anatolium Alışveriş merkezinde toplam altı mağaza ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Oleg Cassini Türkiye’deki gelinlik satın alma alışkanlıklarına kültürel bir farklılık getirmiştir. Oleg Cassini mağazaları gelinliğin yanı sıra geniş çaplı bir abiye koleksiyonu ve gelinlik & abiyelere özel aksesuarları müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Oleg Cassini Koleksiyonu

Dünya çapında en büyük gelinlik ve abiye üreticisi olarak anılan markanın tasarımları Amerika’da geniş ve konusunda uzman bir tasarımcı kadrosu tarafından geliştirilmektedir. Müşterilerine en iyi tasarım ve kaliteyi uygun fiyatlar ile sunabilmeyi temel ilke edinen markada gelinlikten duvağa, saç aksesuarından ayakkabıya bir gelininin ihtiyaç duyabileceği her türlü ürünü bulmak mümkündür.

Düğün ile ilgili her çeşit ürünün bir arada bulunduğu, gelinliğin yanı sıra düğün ve özel geceler için; gece elbisesi, nişan, nedime kıyafetleri, ayakkabı, çanta, aksesuar, iç giyim, hediyelik eşya ve çocuk kıyafetleri gibi 7’den 70’e herkese hitap edebilecek yüzlerce farklı ürün, şaşırtıcı fiyat avantajlarıyla artık tek noktada OLEG CASSINI mağazalarında!

Grace Kelly gibi daha pek çok ünlü stil ikonuna hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını altın harflerle moda tarihine yazdıran Oleg Cassini, kendi adını verdiği markasıyla günümüzde de şık kadınların tercihi olmaya devam ediyor. Tüm stil sahibi kadınlarını gelinlik ve abiye koleksiyonlarıyla buluşturan Oleg Cassini mağazaları, zengin koleksiyonu ile özel günleriniz için tepeden tırnağa şıklık sunmak üzere ışıltılı dünyasına sizi de davet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites