Markalar

Ayyıldız

  1. Home
  2. »
  3. MODA
  4. »
  5. Aksesuar Bijuteri
  6. »
  7. Ayyıldız
Genel
Adres:
Nispetiye Cad. No.4 1.Levent, İstanbul, Türkiye
Açıklama:

Ülkemizde Ayyıldız öncülüğünde başlayan iç çamaşır ve mayo üretim sektörü, 56 yıl boyunca, liderliğimizle büyük bir hızla gelişerek günümüzün dünya modasını belirleyen halini almıştır. Sürekli gelişime olan inancımız ve bu yöndeki yoğun çalışmalarımız ile sektörümüzdeki öncülüğümüzü de devam ettiriyoruz.

Yarattığımız trendleri dünya standartlarına taşımak için sürdürdüğümüz çalışmalar sonucunda, sınırların ötesindeki global başarının kapısını aralamış bulunmaktayız. Her geçen gün büyüyen bir pazarlama ağı, sürekli gelişen mağazacılık anlayışımız ve tecrübemizin bize kazandırdıklarını kalite, model ve rahatlığın ön planda olduğu özgün tasarımlara taşıyan ürünlerimiz ile yansıtarak, bayanların her zaman tek tercihi olmaktayız.

56 yıldır hiç dinmeyen bir heyecanın bize getirdiği sınırsız yaratıcılık ve günümüzün sürekli gelişen üretim teknolojisinin en son olanakları ile donatılmış tesislerimizde, özenle üretim yapılmakta ve tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

İç giyim ve mayo perakende sektöründe Türkiye pazarına yeni bir anlayış getiren kalitemiz ve ülkemizin de yurtdışındaki birçok firmanın dikkatini çekmesi üzerine temsilcilikler konusunda görüşmelerimiz sıklasmıştır. Dünyanın önde gelen markalarını Türk kadınlarına sunma motivasyonuyla hareketlenilmiş ve zamanla bu markalar önemli ölçüde artan satış hacmine ulaşmıştır. Geçmişte toptan olarak yaptığımız pazarlama sistemimiz son 10 sene içerisinde sürekli gelişen mağazacılık anlayışımızla Türk perakende sektöründe yerini almıştır. Moda dünyasındaki en son buluşlar ürünlerimizde hayata geçirilmektedir. Dünyanın alanında önde gelen markaları için Ayyıldız mağazaları bir vitrin olmuştur.

Bu vitrinde şu anda Parah, Ed Hardy, Sisters, After Eden, Liz ve Platino gibi markalarla beraber birçok marka da müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur. Burada önemli olan kalitesi ve fiyatıyla adını duyurmuş ürünleri 56 senedir oluşmuş müşteri portföyümüze sunmaktır.

Ayyıldız; Dış Giyim & Ev Giyimi koleksiyonu ile sektöründe yarattığı farklılığı bir kez daha ortaya koyuyor ve 56 yıllık tecrübesini dış giyimde de hissettirmeye kararlı olduğunu gösteriyor. AYYILDIZ COLLECTION

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites