Markalar

İnci Deri

  1. Home
  2. »
  3. MODA
  4. »
  5. Ayakkabı
  6. »
  7. İnci Deri
Genel
Adres:
Flatofis - Defterdar Mah. Otakçılar Cad. No:78 Kat:1/10-11, Eyüp, İstanbul, Türkiye
Açıklama:

İnci'nin hikayesi 97 yıl önce, 1917 yılında İstanbul'da başladı. Zincirin ilk halkası küçük bir lostra salonuydu. Bu mütevazı salon birkaç yıl sonra çocuk ayakkabıları ve ev terlikleri satan bir mağazaya dönüştü. Kaliteli ayakkabılarıyla öne çıkan bu mağaza, gittikçe daha çok tercih edildi, tüketicilerine 30 yıl hizmet verdi.

1947 yılında, ailenin 2. kuşak temsilcisi Ahmet Nuri Kızıltaş, Fatih'te yepyeni bir ayakkabı mağazası açtı. Vizyoner ve modern bir girişimci olan Kızıltaş, İnci Fatih mağazasının temel felsefesini "müşteri memnuniyeti" olarak belirlemişti.

Ahmet Nuri Kızıltaş'ın felsefesiyle yürüyen İnci, kısa sürede sektörün öncüleri arasına girdi. İnci Fatih ile başlayan bu gelişim, İnci'yi nesiller boyunca aranan bir marka haline getirdi. 1980'lerin başında 3. kuşağın yönetime katılmasıyla, marka daha da modernleşti. Yeni kadro, İnci'yi ulusal pazarda geliştirmeye ve global pazarlara açmakta gecikmedi.

1989'da Kadıköy'de ikinci mağaza açıldı. Artık bölgesel perakendeciliğin sınırları genişleyecekti. Kadıköy'deki mağazayı, 1992'de Bakırköy ve 1994'te Akmerkez mağazaları izledi. 1993'te, İstanbul sınırları aşıldı, Anadolu'daki ilk mağaza olan Konya mağazası kuruldu. Kurulum yapılırken İtalya'dan gelen uzman bir ekiple çalışıldı, ayakkabı yapımı ile ünlenmiş İtalyan tecrübesi üretime dahil oldu. üretimde geliştirilen "know-how" stratejisi ile markanın Türkiye sınırlarını aşması sağlandı.

İnci'nin ayakkabı tutkusunun yeni hedefi, artık dünya kadınlarının da ayaklarını güzelleştirmekti. üretimden sonra, modelleme konusunda da İtalyan tasarımcılarla çalışmalar başladı. Başlangıçta İtalya ve Belçika ile girilen uluslararası pazarda, İnci bugün tüm dünyada 37 ülkeye ayakkabı ihraç etmektedir.

İnci, bugün 65 mağazası, 33 franchise'ı ile Türkiye'de toplam 96 noktada yer alıyor. KKTC'deki 3, Bakü'deki 1, Türmenistan'daki 1 mağazası ile İnci, Türkiye dışında da hizmetlerine devam ediyor.

Amacımız, tüketicilerimizi her sezon İnci'nin kaliteli, geniş ürün yelpazesi ile buluşturmak; bu doğrultuda büyüme hedeflerimizi geliştirerek, "modaya yön veren marka" olma amacıyla pazarlama ve tasarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Türk deri sektörünün öncü markaları arasında olan, modaya yön veren, yeni neslin trendlerini yakalayan, mevcut tüketicilerin de vazgeçemeyecekleri özgün tasarımlar yaratan İnci; her sezon, fark yaratan koleksiyonlarıyla karşınızda olmaya devam edecek.

Kategori Listesi:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites