Markalar

Century 21

  1. Home
  2. »
  3. EV & BAHÇE
  4. »
  5. Emlak ve Yatırım
  6. »
  7. Century 21
Genel
Açıklama:

Amerika'da 1971 yılında kurulmuş olan Century 21 Emlak Bayilik Sistemi, Dünya’da kurumsal satışında lider ve aynı zamanda alanında dünyanın en yaygın ve tanınmış franchising markasıdır.
Kapsamlı eğitim, yönetim, iş idaresi ve pazarlama gibi konulardaki destekleriyle dünyada 78 ülkede, 6.900'ü aşkın bağımsız ofis ve 101.000 den fazla danışman kapasitesine sahiptir.E-pazarlama alanında lider olarak bilinmekte olup pek çok ödüle layık görülmüştür.
Century 21, 2014 yılında bağımsız araştırma şirketi tarafından yapılan çalışmaya göre yeniden Dünya da en çok bilinen Emlak Bayilik Sistemi Markası seçilmiştir. Bu pozisyonunu 1999 yılından beri korumaktadır.
Century 21 Türkiye 2001 yılından beri Türkiye’de faaliyet göstermekte olup 20 Milyon TL lik sermayesi ile sektörün finansal açıdan en güçlü firmasıdır.
Corvus Perpetual Fund’a bağlı olarak faaliyet gösteren Century 21 Türkiye, ülkemizde Corvus Fire Yönetim A.Ş. tarafından temsil edilmektedir.
Türkiye'de Century 21 markası gayrimenkul alım, satım, kiralama ile birlikte sektöre getirdiği hizmetlerle çok farklı bir konum elde etmenin yanında sektörün gelişmesininde öncüsü olmuştur. Century 21 Türkiye, Kavrakoğlu Institute işbirliği ile Türkiye'de ilk defa Executive MBA Real Estate programını hayata geçirerek ulusal pazarda bir ilke daha adını yazdırmıştır.
Bu büyüklükten güç alarak kurumsal ciddiyetine yakışır bir yapılanma ile her geçen gün sektöründe daha da ileri giden Century 21'in Türkiye'deki hedefi, bölgelerdeki ofis sayısını arttırmak ve gayrimenkul sektörünü uluslararası standartlara ulaştırarak sektörün lider oyuncusu olmaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites