Markalar

Özdilek

  1. Home
  2. »
  3. EV & BAHÇE
  4. »
  5. Özdilek
Genel
Adres:
Yeni Yalova Yolu 4. Km, Bursa, Türkiye
Açıklama:

1971 yılında iki adet dokuma tezgahı ve beş personel ile yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle Bursa'dan yola çıkan Özdilek, bugün 122.000 m2 kapalı alana sahip tesislerde yıllık 14.000 ton pamuk ipliği üretimi, 10.000 ton havlu üretimi ve 18.000.000 metre ev tekstili üretim kapasitesine sahiptir.

Özdilek üretim tesislerinde; ham pamuktan pamuk ipliğine, iplikten dokumaya, boyahane ve konfeksiyona kadar tam entegre şekilde üretim yapılmaktadır.

Ham pamuğun seçiminden başlayan kalite süreci, üretimin her aşamasında proses kontrolü ve nihai üründeki kalite kontrolü ile sonuçlanmaktadır. Özdilek etiketi taşıyan tüm havlu ve bornozlarda Özdilek tesislerinde üretilen iplik kullanılmaktadır.

Özdilek, tamamen modern teknoloji ve otomasyon ile entegre tesislerde gerçekleştirdiği üretim kapasitesi ve kalitesiyle havlu ve bornoz üretiminde Dünya'da ilk 6 içinde, Avrupa'da ise 1. sırada yer almaktadır. Şirket vizyonu ve kalite anlayışı gereği, teknolojideki gelişmelere yıllık periyotlarla yatırım yapan Özdilek, Dünya'nın kaliteli havlu ve bornoz üreten firmalarından biri haline gelerek, markasını tüm sektöre kabul ettirmiştir.

Özdilek, ABD, Kanada, Almanya, İngiltere, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Suudi Arabistan, Yunanistan ve Dubai başta olmak üzere 20'den fazla ülkeye gerçekleştirdiği dış satım sonucu 30 milyon USD ülkemize döviz kazandırmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites