Markalar

Arçelik

  1. Home
  2. »
  3. EV & BAHÇE
  4. »
  5. Arçelik
Genel
Adres:
Karaağaç Caddesi 2-6 Sütlüce 34445, İstanbul, Türkiye
Açıklama:

Kurumsal Çözümler Arçelik A.Ş., kurumsal hizmetler dendiğinde sektörde ilk akla gelen isim olmak vizyonundan hareketle, ilgili alanda farklı ürün gruplarına yönelik hizmetlerini tek çatı altında birleştirmiştir. Bu yapı altında, inşaat, mimarlık ve gayrimenkul sektöründe çözüm ihtiyacı olan firma ve müşterilerin; konut, işyeri, otel ve yaşam alanlarına yönelik tüm projelerinde; hazır mutfak, ankastre ve iklimlendirme ürünleri başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek geniş ürün yelpazesi ve konusunda uzman ekipleri ile kurumsal çözüm ortağı yaklaşımı sergilemektedir.

Kurumsal Çözümler Biriminin misyonu; kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarını, girişimci bir anlayışla, en hızlı ve doğru biçimde analiz edip, ihtiyaca uygun ürün ve çözümlerle, en doğru zamanda buluşturmak, müşterileri nezdinde vazgeçilmez bir çözüm ortağına dönüşmektir.
Mutfak Modüler mutfak mobilyası ve mutfağa dair her türlü ihtiyacın çözümlendiği ürünler, geniş seçenekleri ve deneyimli mimar kadrosu ile müşterilere sunulmakta, toplu projelerde farklı ihtiyaçlara yönelik farklı proje çözümleri üretilebilmektedir.

Kaliteli ürün ve kusursuz hizmet çatısı altında, Nobilia ürünleri ile en yenilikçi ve estetik çözümler, Spagnol markası ile de estetikte mükemmelliğe ulaşan ürün gamları tüketiciler ile buluşturulmaktadır.
Kurumsal MüşterilerimizDetaylı bilgi için tıklayınız

Kurumsal Ürünler Kurumsal ürünler, kafe, restoran ve otel gibi işletmeler için özel olarak üretilen ürünleri kapsamaktadır. Bu ürünlerle hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmeniz sağlanmakta ve işletmelere hesaplı çözümler sunulmaktadır.
Detaylı bilgi için tıklayınız

Sistem Klima Sistem Klima, İklimlendirme alanında Arçelik müşterilerine Multi inverter, VRS sistem ürünleri, ısı pompaları, ısı geri kazanım üniteleri, ısıtma ürünleri, klima santralleri ve birebir ticari tip klimalar ile hizmet sunmaktadır. Arçelik, uzman mühendis kadrosu ile her türlü proje için çözümler üretebilmekte ve süreç yönetiminde yer alarak müşterilerine destek olmaktadır. Gebze'de bulunan ve Avrupa'nın en büyük klima üretim tesisi olan Arçelik tesislerinde VRS sistemler lokal olarak imal edilmektedir.
Kurumsal MüşterilerimizDetaylı bilgi için tıklayınız

Toplu Satışlar Konut, otel ve benzeri projelere yönelik olarak, tasarımı ve teknolojisi ile fark yaratan ankastre ve tüm diğer solo beyaz eşya ürünleri, elektronik ürünler, küçük ev aletleri ve klima üniteleri; ilgili alanda her çeşit kurumsal ihtiyaca cevap verebilecek bir ürün yelpazesi ve hizmet alt yapısı ile toplu satışlar iş birimi tarafından tüketicilere sunulmaktadır.

Tüm ürünlerimiz ile ilgili detaylı bilgilere yukarıda verilen ürün grupları linklerinden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites