Markalar

Alchera Abiye

  1. Home
  2. »
  3. MODA
  4. »
  5. Giyim Kuşam
  6. »
  7. Alchera Abiye
Genel
Adres:
Düzoğlu Sokak Royal İş Merkezi No:5 Kat.8 Bomonti-Şişli, İstanbul, Türkiye
Açıklama:

ALCHERA’nın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Ulu, 1963 yılından itibaren hazır giyim sektörünün önemli girişimcilerinden biri olarak Türkiye tekstil piyasasında yer almaktadır. Firmanın 1975 yılında ilk mağazası açılmıştır. 1983 yılında şirketleşme yolunda adım atılmış ve İnanç Giyim doğmurtur.

Emin adımlarla yoluna devam eden, Türkiye ve dış piyasalarda yerini iyice güçlendiren İnanç Giyim, profesyonel bir atılım yapmış ve 2001 yılında ALCHERA markasını yaratmıştır.

ALCHERA, dünya literatüründe “Düş Zamanı” anlamına gelmektedir. Düş Zamanı, aynı zamanda firmanın hedeflerinin, yaratıcılığının hiçbir zaman bir sınırının olmayacağını ve hedeflerimizin sadece hayal gücümüzle sınırlı olduğunu bizlere simgelemektedir.

Gelisen ve ögrenen bir organizayonun meyvesi olan Alchera markası, müşterin abiye ihtiyaçlarını önceliğine alarak kaliteli ve uluslarası standartlarda üretim ve tasarım yapan özgün bir markadır. Marka yatırımlarını, profesyonel ekibiyle destekleyerek her geçen yıl arttırmaktadır. Alchera markası basarılarıyla sektörde bir yıldız gibi parıldamaktadır.

Kategori Listesi:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites