Markalar

Ful Collection Abiye

  1. Home
  2. »
  3. MODA
  4. »
  5. Giyim Kuşam
  6. »
  7. Ful Collection Abiye
Genel
Adres:
İstanbul, Türkiye
Açıklama:

Ful Collection 1978 yılında Cavit DOĞRU tarafından kurulmuş olan tekstil sektörünün önde gelen en saygın kuruluşlarından birisidir. Firma 1987'den bu yana Erçin DOĞRU'nun önderliğinde başarılarına devam etmektedir.

Kuruluşundan bugüne kadar geçen seneler içerisinde tarzını ve çizgisini her zaman dünya modasıyla paralel tutmuş ve kalitesiyle aranan bir firma haline gelmiştir. Kendine özgü tarzı, yeniliklere açık olması ve modern çizgisiyle Türk ve dünya modasında önemli bir yer edinmiştir.

Her yıl yüzlerce Ful Collection imzalı, birbirinden şık abiye kıyafetlerde kendini özel hissetmek isteyen kadınların vazgeçilmez markası olmuştur. Sektöre yön veren tasarımlarıyla abiye modasının nabzını tutan ve beğenilen bir marka olarak benimsenen Ful Collection, dünyaya Türk markalarını ve tekstilini tanıtma misyonunu başarıyla yürütmektedir.

Günümüzde Avrupa'nın moda başkentlerinden İtalya, İngiltere, Fransa başta olmak üzere birçok önemli Avrupa ve Arap ülkeleri ile Rusya ve Kuzey İskandinav ülkelerine sürekli ihracat yapılmaktadır. Tecrübesini kendi üretimine aktaran firma her geçen gün büyümenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Kategori Listesi:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites