Markalar

Fatoş Pasta

  1. Home
  2. »
  3. ŞARAP & YEMEK
  4. »
  5. Kafe ve Pastaneler
  6. »
  7. Fatoş Pasta
Genel
Adres:
İstanbul, Türkiye
Açıklama:

Fatma Aydın / Cake Designer:
Uzun yıllar bankacılık sektöründe çalıştı. Hayalindeki mesleği yapmak amacıyla bankacılık sektöründen ayrıldı. Alanında uzman şefler ve eğitmenlerden çeşitli eğitimler alarak eşiyle birlikte 2009 yılında Fatoş Butik Pasta'yı kurdu.

Fatma Aydın, daima kendisini geliştirmeyi ve en mükemmelini tasarlamayı ilke edindi. Butik Pastacılık alanında yılların getirdiği tecrübe, bilgi ve birikimin yanında dünyaca ünlü Amerikalı pasta sanatçısı ve eğitmeni Kaysie Lackey'den ayakta pasta yapımında iskelet oluşturma ve bir çok tekniği öğrendi. Yine dünyaca ünlü İtalyan butik pasta şefi ve figür modelleme ustası Molly Eleonora Coppini'den modelleme konusunda eğitim aldı.

Fatoş Pasta:
Size özel olarak butik pasta, kurabiye ve cupcake ürünleri tasarlayarak hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor.

Web sitemizdeki ürünlere bağlı kalmadan tamamen sizlerin istekleri doğrultusunda yeni bir ürün tasarlayabileceğimiz gibi, web sitemizdeki mevcut ürünlerimizden sipariş verebilir veya ürünler üzerinde renk ve model değişikliği yapabilirsiniz.

Fatoş Pasta, doğum günü, nişan, nikah, düğün, kına gecesi, baby shower, diş buğdayı, hoş geldin bebek, özel gün vb. organizasyonlarınızda davetlilerinize ikram edeceğiniz göze ve damağa hitap eden butik pasta, kurabiye ve cupcake ürünleriyle sizin yanınızda.

Ürünler ve Hijyen:
Fatoş Pasta, mamullerinde endüstriyel ürünler, katkı maddeleri ve yağlı kremalar kullanmamaktadır. Kullandığı tüm ürünler Tarım Bakanlığı izinlidir, doğaldır ve 1.kalitedir. Pasta kreması olarak krem şanti ve hazır kremalar yerine doğal ürünlerden hazırlanan ev yapımı pastacı kreması kullanmaktadır.

Tüm ürünler bir annenin çocuğuna gösterdiği titizlikle ve hijyenik şartlarda hazırlamaktadır.

Liste Etiketleri:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites