Markalar

Tatlı Sürprizler

  1. Home
  2. »
  3. ŞARAP & YEMEK
  4. »
  5. Kafe ve Pastaneler
  6. »
  7. Tatlı Sürprizler
Genel
Adres:
İstanbul, Türkiye
Açıklama:

Merhabalar, Tatlı Sürprizler'in keyifli ve eğlenceli dünyasına hoşgeldiniz.
27.10.1977 İstanbul doğumluyum. 2000 senesi İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun oldum. Devamında, Marmara Üniversitesi AB İktisadi Anabilim Dalında yüksek lisans yaptım. 2001-2006 senelerinde Bilişim Teknolojileri sektörü satış departmanında, satış temsilcisi, satış sorumlusu, proje yöneticisi pozisyonlarında görevler aldım.

Bilgi teknolojileri firmalarındaki satış deneyimlerimden sonra, hayatıma sürprizlerle dolu bir tat katmak istedim. Tatlı Sürprizler’imi düşten gerçeğe dönüştürmek için eğitimlere başladım. Coccolat Pasta Tasarım Atölyesi ve Lezzet Okulu’nun değerli ustaları ve Sahibi Elif Kolonkaya’dan , MEB nın Pratik Kız Sanat Okulunun AB projesi kapsamında oluşturduğu “Pastacı Meslek Edindirme” bölümünde, Eğitmen Sibel Akgündüz’den ve Maltepe Anadolu Meslek Okulunun AB projesi kapsamında oluşturduğu Temel Pastacılık Meslek Edindirme bölümünde, Demostrator Sefa Sabırlı Usta dan konuyla ilgili eğitimler aldım. Marriott Hotel’inde, Aşçıbaşı Eyüp Kemal Sevinç in başında olduğu, Pastane Şefi Erdal Yaman ın grubuyla çalışma firsatını buldum.

2006 sonunda başladığım yeni ve farklı hayatıma, 02/2012 tarihinde Usta, 11/2012 tarihinde Usta öğretici olarak ve 07/2011 tarihinde Tatlı Sürprizler markamın patent hakkını da alarak çalışmalarıma devam etmekteyim.

Özel günler, doğumgünleri, düğün, nişan kutlamalarınız için özel tasarımlı pasta, kurabiyeler ve cupcakelerimizi sizinle paylaşmaktan çok keyif alıyorum. İstekleriniz, hayal gücünüze kalmış. Lezzetli kurabiyeler, cupcakeler,sürprizlerin vazgeçilmezi pastalar, hepsi Tatlı Sürprizler'de.

Bu lezzetleri siz de hazırlamak isterseniz, eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Hepinizi bu keyifli ve eğlenceli dünyamıza bekliyoruz.

Sevgilerimle
Gülce Dündar Yenilmez

Liste Etiketleri:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites