Markalar

Rotap Saat

  1. Home
  2. »
  3. MÜCEVHER & SAAT
  4. »
  5. Erkek Saat
  6. »
  7. Rotap Saat
Genel
Adres:
Omega Butik Abdi İpekçi Cad. No:65/A Maçka - Nişantaşı / İstanbul, İstanbul, Türkiye
Açıklama:

ROTAP yıllardan beri Türkiye’nin lüks tüketim sektörünü şekillendiren temel aktörlerden biri olmuştur.
Ürün gamı içerisinde saatler, yazı enstrümanları, lüks deri ürün & aksesuarları ve mücevherler bulunmaktadır.
ROTAP; Montblanc, Tiffany&Co., Montegrappa, Davidoff, Maranello, Pequignet ve Jaquet Droz markalarının Türkiye distribütörüdür. Merkez ofisi Türkiye’nin önemli merkezlerinden biri olan Nişantaşı’nda bulunan ROTAP; kuyumcuları, saatçileri ve alışveriş merkezlerindeki satış noktalarını içeren geniş bir bayi ağı kurmuştur. Bayi ağının yanı sıra Nişantaşı’nda Montblanc ve Omega butik mağazaları bulunmaktadır. Ankara’da ise tüm markaların satışa sunulduğu bir ROTAP mağazası vardır.
Geniş dağıtım ağı kadar önemli olan, yetkili modifikasyon ve bakım hizmetleri sunan Satış Sonrası Hizmetler birimi de Rotap bünyesinde bulunmaktadır. ROTAP ekibi, uzmanlaşmış, akademik ve mesleki eğitimlerle geliştirilmiş profesyonellerden oluşmaktadır. Teknik ekip Omega, Montblanc, Tiffany&Co., Montegrappa, Davidoff, Maranello, Pequignet ve Jaquet Droz markaları tarafından gerçekleştirilen global periyodik eğitimlerle sürekli desteklenmektedir. Hem idari hem de teknik kadro düzenli olarak katıldıkları lüks tüketim trendleri ve alışkanlıkları üzerine mesleki eğitim programları ile kendilerini geliştirmektedirler.
ROTAP’ın sahip olduğu kurumsal değerler tıpkı modern yaşamın kendini geliştirmesi gibi sürekli daha ileriye doğru yol almaktadır. Yıllar içerisinde gelenek haline gelen bu değerler ROTAP ürünlerindeki ince işcilike ve doku ile birleştiğinde içlerinde sonsuzluğu barındıran mücevherler gibi korunmaktadırlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites