Markalar

Monev Exclusive

  1. Home
  2. »
  3. EV & BAHÇE
  4. »
  5. Ev Aksesuarları
  6. »
  7. Monev Exclusive
Genel
Adres:
Teşvikiye Cad. No.176 Nişantaşı, İstanbul, Türkiye
Açıklama:

Monev Exclusive dünyanın en ünlü sofra takımı ve ev aksesuarı markalarını Türkiye tek yetkili temsilcisi olarak aynı çatı altında bir araya getirip, çağdaş mağazacılık anlayışı ve farklı bir konseptle Türk tüketicisine sunan bir mağazalar zinciridir.

İlk mağazasını 1997 yılında Nişantaşı'nda açan Monev Exclusive mağazalar zinciri bugün 10 mağazası ile İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Mersin, Samsun ve Gaziantep'te hizmet vermektedir.

Porselen ve camda avant-garde tasarımlarıyla ünlü Alman markası Rosenthal, porselende klasik İngiliz tarzının simgesi haline gelmiş olan Wedgwood, 150 yıllık geçmişi ile Avrupa'nın en eski ve köklü ev ürünü markalarından Villeroy & Boch, Amerikan Beyaz Saray sofralarının değişmez markası Lenox, ünlü çatal-bıçak markası Robbe&Berking ve Sambonet, Avrupa'nın en güçlü kristal üreticilerinden olan Schott ve Rogaska yanısıra , Thomas, Leonardo gibi yalın tasarımlarıyla genç neslin eğilimlerini yanısıtan ürün grupları Türkiye'de sadece Monev Exclusive mağazalarında satışa sunulmaktadır.

Monev Exclusive'de porselen yemek takımından, çatal bıçağa, kristal kadehten, gümüş şamdana ve ev aksesuarlarına kadar komple bir koleksiyon ve 10, 000 değişik ürün satılmaktadır.

Monev Evlilik Listesi ile rüya gibi bir başlangıç!

Hayatınızı tamamlayan parçaları siz seçin, sevdikleriniz size hediye etsin...Yeni bir hayata başlarken dünyanın en ünlü markalarının geniş seçenekleri arasında evinizde görmekten mutluluk duyacağınız tüm ürünleri "Monev Evlilik Listeniz"de toplayın.

Monev tarafından size sunulan çok şık "Evlilik Listesi Davetiyeleri" ile tüm sevdiklerinizi evlilik listenizin Monev'de olduğu konusunda haberdar edin. Sevdikleriniz Türkiye'nin neresinde olurlarsa olsunlar, herhangi bir Monev'e gelerek size verecekleri evlilik hediyesini listenizden seçsinler. Armağanlarınız Monev'in şık hediye paketleri ve sevdiklerinizin çok özel mutluluk dileklerini içeren "Monev Mesaj Kartları" ile size ulaşsın.

Onlar hayatınızı tamamlayacağına emin oldukları özel bir armağan vermenin, siz ise tarzınıza uygun, zevkle kullanacağınız bir armağan almanın mutluluğunu yaşayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites