Markalar

Herry

  1. Home
  2. »
  3. MODA
  4. »
  5. Aksesuar Bijuteri
  6. »
  7. Herry
Genel
Adres:
Kaptanpaşa Mah. Piyalepaşa Bulvarı No:180/1 Beyoğlu, İstanbul, Türkiye 34440
Açıklama:

TARİHÇE
1992 yılında İstanbul’da ilk mağazasını açan HERRY kısa süre içerisinde sektörde büyüyerek aranan markalar arasında girmeyi başardı.

Çağdaş kadın için tasarlanan çizimleriyle dünya markası olmayı kendine hedef edinen markamız yurtiçi ve yurtdışında birçok satış noktası ile modayı seven bayanların vazgeçilmezleri arasında.

20 yıl önce başlayan bayan giyime yeni bir soluk ve renk getiren markamız başarılı koleksiyonlarıyla her yıl büyümeye devam ediyor.

HEDEFLERİMİZ
Büyüyen ve hızlı gelişen moda ve tekstil sektörünün öncü markalarından biri olarak hedefimiz; markamızı yurtiçi ve yurtdışında tüm bayan takipçi kitlesi ile buluşturmak.

Günlük yaşamın her aşamasında hayatın içinde olan bayanlarımız için titizlikle hazırlanan koleksiyonumuzla ve ekibimizle bir dünya markası olmayı amaçlıyor ve bu doğrultuda yurtdışı ve yurtiçinde mağaza sayımızı arttırmayı hedefliyoruz.

TASARIM
Modern ve Donanımlı ekipmanları ve yetenekli tasarım ekibiyle dünyada hızlı değişen modanın dinamikliğini yakalayan markamız Avrupa Standartlarıyla çalıştığı kalıplarla en hassas seviye de müşteriye sunuluyor.

Son model makineler, dünya kalite standartlarında kullanılan iplik, kumaş ve yan malzemelerin özenle seçilmesi ve kaliteli işçilik birleşince HERRY marka sadakatini yaratıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites