Markalar

Oryum Jewelry – Franco Fontana

  1. Home
  2. »
  3. MÜCEVHER & SAAT
  4. »
  5. Erkek Mücevher
  6. »
  7. Oryum Jewelry – Franco Fontana
Genel
Adres:
Vezirhan Cad.No.27, Çemberlitaş, İstanbul, Türkiye
Açıklama:

Cazibe, şıklık ve ışıltı….

Oryum kuyumculuk, 1980 yılından bugüne İddialı ve yenilikçi tasarımları ile öne çıkan Franco Fontana Markası ile Rönesansın etkisinde gelişen İtalyan mücevher geleneğini günümüz teknolojisi ile birleştirerek, özel mücevher koleksiyonlarını dünya ile buluşturmaktadır.
Franco Fontana markasının temellerini yenilik, kalite ve mükemmellik anlayışı oluşturmaktadır. Bu anlayış tasarım, üretim, yurt dışı operasyon, pazarlama ve satış sonrası hizmet süreçlerinin tamamını kapsayarak müşteri memnuniyetini esas alınmaktadır.
Marka koleksiyonları Türkiye ve İtalya'da olmak üzere iki ayrı koldan hazırlanmaktadır.
Franco Fontana, İtalya ofisi ile yeni trendleri ve üretim teknolojilerini takip ederek her yıl İtalya'da özel bir koleksiyon hazırlatmaktadır. Bu özel koleksiyonlar, yaratıcı tasarımların, İtalya'daki atölyelerde ileri teknikler kullanılarak üretilmesiyle ortaya çıkmaktadır.
Türkiye'de tasarımı yapılan her daim değerli, tasarımlarıyla dikkat çeken mücevherlerden oluşturulan koleksiyon, özel kesim doğal taşlar ve pırlanta ile bezenerek, benzersiz bir işçilikle üretilmektedir.
Franco Fontana her yıl koleksiyonlarını bu iki üretim hattı ve günün trendlerin oluşumuna öncü olma misyonunu ile yenileyerek Türkiye ve Dünya genelindeki satış noktaları, bölge temsilcilikleri ve mağazalarında yeni koleksiyonlarını mücevher tutkunları ile buluşturmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites