Markalar

D’S Damat

  1. Home
  2. »
  3. MODA
  4. »
  5. Aksesuar Bijuteri
  6. »
  7. D’S Damat
Genel
Adres:
Gürsel Mah. Yalım Sok. No: 5 Okmeydanı, İstanbul, Türkiye 34400
Açıklama:

ORPA Şirket Profili
Erkeğin vazgeçilmez moda markası D'S Damat, kendi stilini yaratmak isteyen “herkese” ve “her keseye” uygun koleksiyon anlayışı ve rekabetçi fiyat politikasıyla ulaşılabilir şıklığın temsilcisi olmayı hedefliyor. D’S Damat ORKA Group’un yurt içi pazarlama ve büyüme stratejileri doğrultusunda 2002 yılından bu yana grup markaları Damat Tween’den ayrı olarak D’S Damat markası ve garantisi altında hizmet vermektedir. Kurulduğu yıldan itibaren hızla gelişen ve yurtiçi erkek hazır giyim pazarında liderliğini sürdüren D’S Damat, 2009 yılından itibaren büyüme stratejilerini güncelleyerek yurtdışı konumlanmasına da başlamış, bu doğrultuda seçilmiş lokasyonlarda Pazar payı liderliğini artırarak öncü olmayı hedeflemektedir.
D’S Damat koleksiyonları kendi içinde farklı tarzların temsilciliğini yaparak, TWN, D’S Classic, D’S Casual ve Ceremony olarak ayrılıyor. Farklı vücut tipleri, giyim zevkleri ve kalıplar göz önüne alınarak hazırlanan ve D’S Damat mağazalarında satışa sunulan ürünler sezon trendlerine göre yılda iki defa yenilenerek dinamizmini kaybetmemektedir.

ORKA Group bünyesinde yer alan Damat Tween’den sonraki 3.markası olarak prezente edilen D’S Damat ile alt markası TWN, bugün Türkiye genelinde 138 mağazada tüketiciyle buluşarak her geçen gün operasyon alanını genişletmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites