Panço Giyim

10/06/2015 15:56
Genel
Adres:
Şair Nigar Sk. No:14 Nişantaşı, İstanbul, Türkiye
Açıklama:

Panço’nun ticari hayatı 1978 yılında, toptan satış ile Eminönü Sultanhamam’da başlamıştır.

Ticari hayatına başladığı ilk andan itibaren güçlü bir başarı ivmesi yakalamış ve bu başarıyı da 1984 yılında markalaşma sürecine ilk adımını atıp, Şişli’de ilk mağazasını açarak taçlandırmıştır. 37 yıldır, kendi sektöründe “Lider Çocuk Markası” olma özelliğini benimsemiş ve bu benimsediği vizyona layık bir marka olmak için de, “Hem Kaliteli hem de Sağlıklı Üretim” misyonunu özümseyerek çalışmalarına durmaksızın devam etmiştir.

Daha önceki yıllarda kendi markalı ürünleri haricinde; “Pepee, SüngerBob, Ben10” gibi lisanslı ürünlerin üretimine, ev sahipliği yapmıştır. “Winx, Fenerbahçe, Beşiktaş, Hello Kity” gibi lisanslı ürünlerin de ev sahipliğini yaparak üretimlerine devam etmektedir.

Panço, 37 yılda toplam 102 mağazası, 250 adet satış noktası ve aynı zamanda her dönem zengin, modayı takip eden koleksiyonları sayesinde, Türkiye’de ve ayrıca Avrupa, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetlerinde çocukların ve anne babaların kalbine değerek, hayatlarında yer aldı ve de büyümeye devam ederek yer almaya devam ediyor.

Panço için önemli olan bu sevgi ve güven bağının hiç bitmemesi ve de 37 yıldır olduğu gibi büyüyerek, bundan sonraki yıllarda da bu bağ ile her nesle değmektir.

Kategori Listesi:

Harita

Şair Nigar Sk. No:14 Nişantaşı, İstanbul, Türkiye


Images (3)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites