Markalar

Linens

  1. Home
  2. »
  3. EV & BAHÇE
  4. »
  5. Linens
Genel
Adres:
Zorluteks Tekstil Tic. ve San. A.Ş. Levent 199, Büyükdere Caddesi No:199 34394 Şişli, İstanbul, Türkiye
Açıklama:

Türkiye'nin ilk ve tek uzmanlaşmış uluslararası ev tekstili mağazalar zinciri LINENS, rekor bir hızla büyüyerek 15 yılda Türkiye dahil 9 ülkede 91 mağazayla hizmet verir hale geldi.

2000 yılı başında Zorlu Tekstil Grubu bünyesinde kurulan LINENS mağazalar zinciri, Türkiye'den yurtdışına açılan ilk ev tekstili zinciri olma özelliğini de taşıyor.

Şu anda yurtiçinde 29 ilde 70, yurtdışında ise 8 ülkede 21 mağazası bulunan LINENS, 33 bin metrekareyi aşkın toplam mağaza alanında 700'ü aşkın çalışanla hizmet veriyor.

Ev tekstili sektörünün gelenekselleşmiş pazarlama kalıplarını kırarak, "uzmanlaşma" ve "farklılaşma" üzerine inşa ettiği "A'dan Z'ye Hizmet" anlayışı ile sektöre giren LINENS, çok kısa bir sürede "Evimin Güzellik Merkezi" sloganıyla tanınmaya başladı.

Modern yaşamı tercih eden, evinin dekorasyonuna meraklı, daima iyi hizmet almayı arzu eden ve ürün seçiminde titiz davranan bir hedef kitleye hitap eden LINENS, sunduğu zengin ürün çeşitliliği, ürün ve hizmet kalitesi, profesyonel mağazacılık anlayışı, uzman personeli ve artan mağaza sayısı ve her geçen gün daha da kolaylaşan ulaşım avantajı ile tüketici beklentilerinin ötesine geçiyor.

"Koşulsuz müşteri memnuniyeti" anlayışı çerçevesinde "güler yüzlü hizmet" sunan LINENS çalışanları, mesleki deneyimlerinin yanı sıra, teorik ve pratik eğitimlerle bilgi ve becerilerini sürekli geliştirerek, "hizmette daima bir adım önde olmak" için çalışıyorlar.

Günümüzde hızla gelişen teknoloji, artan iş temposu ve özellikle metropollerde yaşanan yoğun koşuşturmaca içinde evler artık, bireyler için aile üyelerinin buluştuğu bir paylaşım ortamı olmanın ötesinde kişisel bir "sığınak" haline de gelmeye başladı. İşte LINENS konsepti de giderek önemi artan bu çok özel mekanı, içinde yaşayan insanların mutluluğunu artıracak şekilde güzelleştirmek; müşterilerine şık, renkli, canlı, yaşamla iç içe ve sıcak mekanlar yaratma imkanı sunabilmek fikri doğrultusunda şekillendi.

LINENS'in ürün ve hizmetleriyle yansıttığı farklılığın bir başka boyutu ise farklı desen, model, renk seçenekleriyle yüzlerce çeşitte ev tekstili ürününü tek çatı altında sunması. Perdeden nevresime, çarşaftan masa örtüsüne, havludan bornoza ve döşemelik kumaşlara, banyo ve mutfak takımlarından dekoratif aksesuarlara, halıdan porselene kadar pek çok ürünü, gerek farklı renk ve desen alternatifleri, gerekse kombinasyonları ile bir arada sunan LINENS zinciri, özellikle çalışan müşterileri için zamandan da büyük bir tasarruf sağlıyor.

Türkiye'de ve Avrupa'da markalaşma yolunda hızla ilerleyen LINENS'lerde, zincir için özel olarak üretilen LINENS markalı nevresim ve çeyiz grubu ürünler bulunuyor. Mağazalarda satışa sunulan diğer ürünler arasında, yine Türkiye'de ve Avrupa'da ev tekstili tüketicileri tarafından yakından tanınan Taç, Pierre Cardin, Valeron, Disney ve Barbie gibi kalitesini kanıtlamış markalar yer alıyor.

Ev tekstili alışverişini bir keyfe dönüştürmeyi vaat eden ve müşteri memnuniyetinin her şeyin üzerinde tutan LINENS'lerde sunulan "A'dan Z'ye Perde Hizmeti" çerçevesinde, tüm perde çeşitleri için müşterilerin isteği doğrultusunda evlere gidilerek ölçü alınabiliyor, istenen modelde dikim işlemi gerçekleştirildikten sonra da pencerelere monte ediliyor. Müşteriler ayrıca LINENS'in ev tekstili alanındaki uzman personelinden dünya perde modası, perdelik kumaşın seçimi, en çok tercih edilen modeller ve dekorasyon gibi konularda da danışmanlık hizmeti alabiliyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites