Markalar

Crispino

  1. Home
  2. »
  3. MODA
  4. »
  5. Aksesuar Bijuteri
  6. »
  7. Crispino
Genel
Adres:
Gültekin Plaza Taşdelen Kirazlıdere Mah. Kışla Cad. Sarnıç Sok. NO:1 K:4, Çekmeköy, İstanbul, Türkiye
Açıklama:

Crispino, 1999 senesinde kurulduktan sonra yenilikçi, kaliteli koleksiyonları ve şık tasarımları ile kısa sürede erkek hazır giyim sektörünün önde gelen isimlerinden biri olmayı başarmıştır.

2012 senesinde Gültekin Grup bünyesine katılan ve markalaşma yolunda yine atağa kalkan Crispino, yapılan yatırımlarla birlikte mağaza sayısını arttırdı.

Dinamik ve çıtayı sürekli yüksek tutarak hedeflerini her zaman büyüten vizyoner yönetim kadrosu ile Crispino yenilikçi bir marka olarak perakende sektöründe kendisini konumlandırdı.

Markalaşmanın önemini ve gerekliliğini ön görerek Gültekin Grup’un yatırımlarıyla büyüyen Crispino, merkezinde bulunan “müşteri odaklılık” anlayışı sayesinde müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına uygun,
dünya standartlarında ürünler sunmaktadır.

Erkek hazır giyim sektöründe sağlam ve hızlı adımlarla büyüyen Crispino, marka stratejisini “iyi kalite, makul fiyat” olarak konumlandırarak “ulaşılabilir moda markası” algısını güçlendirmiştir.

% 100 Türk sermayesi olan Crispino; tasarım, üretim, dağıtım, satış ve satış sonrası gibi tüm iş süreçlerinde kalite anlayışını makul fiyat stratejisi ile birleştirerek kaliteyi uygun fiyata alma talebini karşılayan,
kalıcı bir marka olmayı hedeflemektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yöneticiye mesaj gönder

    2 yorum bulundu “Markalar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites